2-3 hlö mökki
2-3 hlö mökki
6 hlö mökki saunalla ja omalla laiturilla
6 hlö mökki saunalla ja omalla laiturilla
galleriassa lisä kuvia
4 hlö mökki
4 hlö mökki
5hlö mökki
5hlö mökki
Lisäkuvia galleriassa
lisää mökki kuvia galleriassa

lisää mökki kuvia galleriassa

Venesilta tarjoaa asiakkailleen majoitusta teltta-, asuntoauto- ja asuntovaunupaikoilla sekä vuokrattavissa puurakenteisissa mökeissä upeassa Pyhäjärven maisemassa. Alueella on 18 mökkiä, niistä 2 on saunallisia. Mökistä riippuen tilaa on 3 – 6 henkilölle. Mökeissä on sähkölämmitys ja minimivarustuksena jääkaappi ja kahvinkeitin. Kolmessa mökeistä on lisäksi minikeittiö/ keittolevy, mikroaaltouuni sekä perusastiat. Osaan mökeistä voi ottaa lemmikin mukaan. Lisämaksusta asiakas voi vuokrata Venesillalta myös lakanapaketin.

Varaukset: 0505551996 tai sähköpostilla venesilta.camping@gmail.com

Yhteiskäytössä olevassa keittokatoksessa on keittolevyjen lisäksi mikroaaltouuni. Asiakkaiden käytössä on myös useita nuotio/grillipaikkoja aivan rannan tuntumassa ja keittokatoksen vieressä erillinen grillikatos. Sen vieressä on pieni lasten leikkipaikka ja beach volley / lentopallokenttä. Huoltorakennuksessa on tiskauspaikka, pyykinpesumahdollisuus sekä wc- ja suihkutiloja.

Rantasauna lämpiää ke, pe , la ja su. Naisten vuoro pe klo 15 – 17 la 17-19 ja ke 19-21

ja miesten pe klo 17 – 19 la 15-17 ke 17-19

Sunnuntaina sekasauna 9-11

Hinta 5€/hlö, alueella yöpyjille maksuton. Muina aikoina vain tilauksesta (hinnasto)

Kysy myös paljun vuokrausta!

Luovutusaika mökeille on pois lähtiessä klo 12. Mökit luovutetaan käyttöön klo 15 alkaen (erityistilanteissa otathan yhteyttä henkilökuntaan).

Sydämellisesti tervetuloa -Carla ja Heidi